Privatlivspolitik

Murer Mester Kjeldsen

Privatlivspolitik

Som kunde hos os betror du os dine oplysninger og vi gør vores yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata

Vi håber derfor, du vil tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Asbjørn Auto
Nørreskov Bakke 46
8600 Silkeborg
CVR: 12590636
Tlf.: 8682 9450
E-mail: mail@asbjorn-auto.dk
Web: http://www.asbjorn-auto.dk

 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved udfyldelse af kontaktformular, ved bestilling af tid til service og syn, mv.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at sende en mail til mail@asbjorn-auto.dk

 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Servicering af din bil
  • Klargøring og syn af din bil
  • Til at kontakte dig, når din bil er færdig
  • Markedsføring

Eksempel på data vi indsamler om dig kan være

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer, kørekort, forsikringsoplysninger, betalingsoplysninger mv
  • Oplysninger om din nuværende bil. F.eks. Mærke, model, km, biltype, motor, gear, udstyr, registreringsnummer, stelnummer mv.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles enten direkte fra dig eller via offentligt tilgængelige registre som f.eks. motorregistret og tinglysning, fra forsikringsselskaber, mv.

Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med servicering af din bil, er det obligatorisk for os som mekanikere at indsamle personoplysningerne for at vi kan servicere og reparere din bil.

 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, er det ikke er muligt at servicere din bil, ligesom vi f.eks. ikke kan kontakte dig, når det igen er ved at være tid til service af din bil.


Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service. Vi kan f.eks. indkalde dig til service, som du bør overholde, så du kan beholde din bils fabriksgaranti, samt eventuelle andre garantier.

Vi deler dine oplysninger til tredjeparter i forbindelse med service af din bil, herunder synshaller, undervognsbehandling og rust- og pladeværksteder. Personoplysninger videregives til motorregistret, SKAT, forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine personoplysninger i forbindelse med syn og servicering af din bil mv.

Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data vi indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser samt tilbud og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet

 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside

 

 

Cookiebesked

Her på siden anvender vi cookies til statistik og markedsføring. Det hjælper os til at kunne optimere din brugeroplevelse på siden. Derudover anvender vi cookies til at understøtte markedsføringen af vores services fra os selv og 3. parter.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du vores brug af cookies.